Tehnologie – Jonix Romania

TEHNOLOGIE

TEHNOLOGIE BREVETATĂ

Dispozitivele Jonix decontaminează și dezinfectează în mod continuu aerul și suprafețele din mediile interioare, prin tehnologia cu plasmă non-termică Jonix, o formă avansată de ionizare și purificare, activată de generatoare speciale dezvoltate în cadrul Laboratorului Jonix, departamentul nostru științific, și protejate în ceea ce privește caracterul lor unic și eficace prin brevete specifice.

Tehnologia Jonix cu plasmă non-termică este sistemul de dezinfectare fără atingere care garantează medii decontaminate în mod constant și care continuă să fie dezinfectate pe întreaga durată de funcționare a dispozitivelor, reducând la minimum fenomenul de recolonizare a mediului, spre deosebire de decontaminările cu doză unică.

Cu ajutorul tehnologiei Jonix cu plasmă non-termică, aerul și suprafețele sunt sigure 24 de ore pe zi, chiar și în prezența oamenilor. Nu există contraindicații!

Tehnologia Jonix cu plasmă non-termică protejează sănătatea mediilor și nu afectează alte aparate, sistemele de aer condiționat sau dispozitivele tehnologice.

Tehnologia Jonix cu plasmă non-termică

Tehnologia Jonix cu plasmă non-termică dezinfectează mediile, exploatând proprietățile de dezinfectare a aerului atunci când sunt activate de energia controlată, produsă de generatoarele NTP Jonix special brevetate. Aerul activat este caracterizat de molecule „în stare excitată” (specii reactive), care atacă moleculele poluante – descompunându-le – și microorganismele, provocându-le daune structurale și funcționale, pentru a le inactiva (acțiune biocidă și virucidă).

Tehnologia Jonix cu plasmă non-termică elimină o mare varietate de poluanți, precum virusuri, inclusiv COVID-19, bacterii, mucegaiuri, alergeni, compuși chimici volatili și toate tipurile de mirosuri din aer și de pe suprafețe.

Alegerea valorii, a eficacității și a durabilității

Tehnologia Jonix cu plasmă non-termică corespunde perfect valorilor Jonix: este sigură, eficace și avansată. Nu folosește substanțe chimice, nu eliberează reziduuri în medii, are un consum redus de energie, comparativ cu puterea sa semnificativă de dezinfectare. Este o tehnologie extrem de versatilă, care poate fi utilizată pentru a trata aerul și suprafețele, în orice tip de mediu, indiferent de dimensiune și de scopul utilizării (medical, profesional, casnic, în școli, în domeniul frumuseții, alimentației, turismului și în restaurante, în muzee).

Tehnologia Jonix cu plasmă non-termică transformă aerul interior pe care oamenii îl respiră. Iar dacă respirați aer curat, acest lucru vă poate schimba viața: previne infectarea cu boli transmise pe calea aerului, îmbunătățește starea de bine a oamenilor, inclusiv a celor mai vulnerabili (imunodeprimați, persoane vârstnice, copii, persoane cu alergii, astm sau probleme respiratorii) în mod continuu, fără efecte secundare sau contraindicații și ajută la prevenirea bolilor și a afecțiunilor legate de prezența poluanților în mediile închise (sindromul clădirii insalubre).

Tehnologia Jonix cu plasmă non-termică pentru un viitor sustenabil

Însă Jonix nu înseamnă doar un tratament al aerului și al suprafețelor ci am studiat și am dezvoltat o tehnologie care poate îmbunătăți cu adevărat calitatea vieții oamenilor, afectând în cea mai mică măsură posibilă resursele de energie și de mediu.

Investim în proiecte care privesc către un viitor nu prea îndepărtat, dar cu adevărat durabil: lucrăm la micro-sere casnice pentru cultivare în regim propriu, la purificarea aerului și la proiecte de agricultură verticală într-un mediu protejat, pentru a produce legume, fără a folosi îngrășăminte sau produse chimice. Obiectivul constă în îmbunătățirea potențialului genetic al plantelor, printr-o utilizare mai eficientă a apei pentru irigații și prin controlul nutriției acestora.

Privim întotdeauna problemele prezentului cu un ochi îndreptat spre viitor, pentru că știm că soluționarea urgențelor nu este suficientă, ci este necesar să depunem eforturi pentru a preveni probleme critice, studiind pe termen mediu și lung potențialul instrumentelor de care dispunem și validând în mod constant siguranța, eficacitatea și impactul acestora.

Suntem deja ceea ce vom fi.