VETERINAR – Jonix Romania

VETERINAR

DECONTAMINAREA ȘI DEZINFECTAREA CLINICILOR ȘI CABINETELOR VETERINARE CU PLASMĂ NON-TERMICĂ

Eliminarea mirosurilor, prevenirea infecțiilor, reducerea riscurilor

Clinicile și cabinetele veterinare sunt medii foarte delicate și complexe, în care mirosurile, microorganismele și poluanții pot fi prezenți într-o măsură semnificativă, influențând sănătatea animalelor și a personalului medical.

Prin urmare, calitatea aerului este un factor semnificativ: virusurile, bacteriile, mucegaiurile și compușii volatili pot cauza infecții, pot face terapiile mai puțin eficace și pot afecta succesul intervenției și al spitalizărilor. Garantarea mediilor sănătoase și decontaminate în mod constant pentru oaspeți, îngrijitori și personalul veterinar reprezintă o dovadă a devotamentului și a grijii, la fel ca eficacitatea terapeutică și impactul economic. Mediile dezinfectate în mod activ și pe perioade îndelungate limitează complicațiile și contaminarea încrucișată, rezolvă problema mirosurilor, previn infecțiile și riscul de septicemie, reduc concediile medicale ale membrilor personalului, îmbunătățind confortul, rezultatele și imaginea de ansamblu a clinicii.

Dispozitivele cu plasmă non-termică Jonix acționează constant, fără a elibera reziduuri chimice și garantând dezinfectarea prelungită în prezența oamenilor și a animalelor

Tehnologia cu plasmă non-termică, prezentă în dispozitivele noastre diferă de dezinfectarea cu doză unică, bazată pe produse și pe sistemele de decontaminare, prin faptul că este o tehnologie sigură, fără atingere, care poate fi utilizată constant și pe perioade îndelungate, în prezența oamenilor și a animalelor, fără efecte secundare. Efectele benefice ale purificatoarelor de aer Jonix sunt concrete: NTP reduce contaminarea microbiană pe calea aerului în încăperile în care concentrațiile ar putea fi semnificative și ar putea avea un impact negativ asupra animalelor și asupra oamenilor, elimină rapid toate mirosurile, reduce poluanții volatili produși de detergenți, substanțe chimice, mobilier. Dezinfectarea mediilor și a suprafețelor din clinicile veterinare face ca acestea să fie sănătoase și confortabile și contribuie la eficacitatea tratamentelor.

De asemenea, utilizarea dispozitivelor noastre în cabinetele veterinare are beneficii pe termen lung, inclusiv o reducere bacteriană constantă, deoarece furnizarea pe perioade îndelungate a moleculelor ionizante face ca aerul să nu fie primitor cu contaminanții, ceea ce are drept consecință scăderea riscului de septicemie.

Dispozitivele de dezinfectare Jonix mențin condițiile optime în sălile de așteptare, clinic, zone de carantină, sălile de intervenții chirurgicale și cele de tratament ulterior intervențiilor chirurgicale, asigurând starea de bine și oferind siguranță animalelor și personalului. Jonix NTP nu utilizează substanțe chimice și nu eliberează substanțe reziduale, prin urmare nu deteriorează și nu corodează echipamentele, accesoriile, materialele și produsele pentru diagnosticare și asistență.

Pentru a afla mai multe

Download Area

Alege produsul potrivit

Cube

Purificator de aer foarte util pentru a preveni transmiterea infecțiilor de la un animal la altul și pentru a elimina mirosurile din sălile de așteptare. În zonele de carantină sau în cele dedicate bolilor infecțioase, pentru a preveni contaminarea și pentru a asigura starea de bine a animalelor. În clinici, pentru a asigura cele mai bune condiții de igienă pentru personalul medical și animale.

Mate

În spațiile pentru intervenții chirurgicale și de tratament ulterior intervențiilor chirurgicale, pentru a îmbunătăți starea de bine a animalului și pentru a promova refacerea rapidă, cu menținerea celui mai înalt nivel de igienă și de siguranță pentru animale și pentru personal, datorită unui proces rapid de decontaminare și de filtrare a particulelor de praf.

Steel

Sălile de așteptare: pentru a preveni transmiterea infecțiilor de la un animal la altul și pentru a elimina mirosurile. Spațiile de tratament ulterior intervențiilor chirurgicale: pentru a îmbunătăți starea de bine a animalului și pentru a promova refacerea rapidă. Zonele de carantină sau cele dedicate bolilor infecțioase: pentru a preveni contaminarea și pentru a asigura starea de bine a animalelor. Săli de intervenții chirurgicale: pentru a asigura cele mai bune condiții de igienă pentru personalul medical și animale. În toate încăperile pentru a elimina mirosurile.

Duct

În interiorul conductelor de distribuție a aerului, pentru a elimina și pentru a preveni formarea de microorganisme, mucegaiuri și bacterii pe suprafața internă a conductelor.

Inside

Terminalele hidronice: pentru a dezinfecta fluxul de aer, pentru a decontamina suprafețele interne ale ventiloconvectoarelor, filtrele, aparatele de răcire, precum și pentru a preveni formarea bacteriei legionella în tăvița de colectare a condensului.

Up In

Pentru a decontamina rapid spațiile mici, precum lifturile.