Medical – Jonix Romania

Medical

JONIX PENTRU DEZINFECTAREA CONTINUĂ A SPITALELOR ȘI CLINICILOR, A CENTRELOR DE ÎNGRIJIRE ȘI DE ASISTENȚĂ

Calitatea aerului în domeniul medical afectează în mod semnificativ sănătatea oamenilor.

Organismele prezente în aer în sălile de așteptare, sălile de prim ajutor, sălile de spital, cabinetele medicale și stomatologice, spațiile comune în care multe persoane vin și pleacă, constituie un element cu potențial critic și periculos pentru pacienți, pentru personalul medical și pentru persoanele care asigură servicii de îngrijire. Chiar și o singură persoană care suferă din cauza infecțiilor respiratorii sau a bolilor cu transmisie pe calea aerului pot fi factorul declanșator al mai multor infecții, așa cum a dovedit pandemia de COVID-19. Un alt factor de importanță critică în unitățile de îngrijire este legat de mirosurile care afectează calitatea vieții oaspeților, a personalului și a vizitatorilor.

Prin urmare, calitatea aerului în unitățile sanitare este un factor esențial: prezența microorganismelor și a poluanților volatili afectează sănătatea oamenilor care se află acolo în calitate de personal, pacienți sau rezidenți și poate să compromită desfășurarea tratamentului sau chiar să cauzeze noi patologii.

Tehnologia cu plasmă non-termică pentru a preveni, decontamina și îmbunătăți starea de bine.

Plasma non-termică, prezentă în dispozitivele Jonix, este o tehnologie sigură, fără atingere, de dezinfectare și decontaminare a aerului și a suprafețelor. Aceasta nu are efecte secundare și poate fi utilizată în prezența oamenilor, chiar și a celor mai vulnerabili, din cauza vârstei, a situației clinice sau a comorbidităților acestora. În unitățile care au utilizat NTP ca tehnologie de dezinfectare prin dispozitivele Jonix, s-a reușit reducerea semnificativă a concediilor medicale ale operatorilor și a cazurilor de infectare în rândul vizitatorilor și al pacienților, chiar și în timpul pandemiei de COVID-19.

Mai mult, utilizarea dispozitivelor noastre a eliminat complet problemele critice legate de mirosuri, și, de asemenea, a avut o contribuție semnificativă în ceea ce privește procedurile de curățare, fără utilizarea suplimentară a compușilor chimici care necesită pulverizare în mediu.

Testarea dispozitivelor din saloane a demonstrat că utilizarea tehnologiei NTP Jonix reduce în timp contaminarea microbiană , facilitează operațiunile de dezinfectare a suprafețelor și poate contribui la asigurarea și întreținerea unor condiții igienco-sanitare mai bune, ajutând la gestionarea riscurilor clinice.

Pentru a afla mai multe:

Download Area

Alege produsul potrivit

Cube

Pentru a dezodoriza și dezinfecta clinicile și cabinetele medicilor, sălile pacienților, pentru a preveni fenomenul de stres generat de intoleranța la mediu. Prin utilizarea purificatorului de aer Cube în fiecare încăpere, este posibil să se obțină o calitate îmbunătățită a aerului, să se prevină răspândirea bolilor sezoniere, să se reducă absența personalului din cauza bolilor și a infecțiilor transmise pe calea aerului.

Mate

Pentru a decontamina rapid și pentru a garanta filtrarea absolută a prafului, pentru dezinfectarea clinicilor și a cabinetelor medicale, a spațiilor comune și a încăperilor cu utilizări multiple, pentru a îmbunătăți calitatea percepută a aerului.

Steel

Pentru a decontamina și dezinfecta aerul și suprafețele din cantine și bucătării profesionale, asigurând igienă maximă și preparate sănătoase.

Up In

Pentru a decontamina și dezinfecta aerul și suprafețele din lifturi și din spațiile mici, precum cabinele de probă.

Inside

Pentru a elimina bacteriile, mucegaiurile, virusurile, poluanții și mirosurile din suprafețele interne ale conductelor de aer, ale unităților de recirculare a aerului și ale tuturor sistemelor de ventilare mecanică controlată, asigurând un aer sănătos și sigur.