MAGAZINE – Jonix Romania

MAGAZINE

JONIX PENTRU DEZINFECTAREA ÎN PERMANENȚĂ A MAGAZINELOR ȘI A DEPOZITELOR

Aer curat, medii sănătoase și întotdeauna sigure, pentru o experiență relaxantă la cumpărături

Dacă aveți un magazin, știți foarte bine: confortul mediului pe care îl puteți oferi clienților dumneavoastră este direct proporțional cu timpul pe care aceștia decid să îl petreacă acolo și cu cantitatea de achiziții pe care aleg să le facă. Cu alte cuvinte, dacă oamenii din magazinul dumneavoastră sunt fericiți, dacă se simt în largul lor, bineveniți și răsfățați, aceștia nu doar că vor cumpăra mai mult, dar vor reveni mai des și cu mai multă plăcere. Potrivit unui studiu efectuat de un cercetător american (Alexandre et al., 2012), 17 milisecunde sunt suficiente pentru clienții potențiali, pentru ca aceștia să înțeleagă dacă ceea ce le poate oferi magazinul este potrivit pentru ei. Experiența ideală la cumpărături implică toate cele cinci simțuri, acesta fiind motivul pentru care muzica, luminile, mirosurile și calitatea aerului pot modela dispoziția și experiența cumpărătorului. Mirosul este simțul nostru primar, iar creierul reacționează la miros înaintea oricăror altor lucruri. Iar acum, mai mult ca niciodată, calitatea aerului poate fi principalul factor care determină o vizită mai lungă sau mai scurtă a oamenilor în magazinul dumneavoastră. Un mediu sănătos, care este decontaminat în mod constant de virusuri, bacterii și poluanți volatili poate garanta clienților o experiență liniștită și sigură, oferindu-le posibilitatea de a se concentra asupra alegerii produselor pe care urmează să le achiziționeze, fără tensiuni, teamă sau distragerea atenției.

Plasma non-termică pentru magazinul dumneavoastră: tehnologie eficace și sigură împotriva virusurilor și a poluanților

Un mediu sănătos poate fi recunoscut imediat: aerul este împrospătat, nu stătut, fără mirosuri puternice, indiferent de sezon și de momentul din zi. Iar Jonix face exact acest lucru. Jonix este un sistem cu zero efecte secundare, fără atingere, care nu folosește și nu eliberează reziduuri chimice în mediu și care, prin urmare, poate fi utilizat în prezența oamenilor, fără limitări. Nucleul dispozitivelor Jonix este reprezentat de tehnologia cu plasmă non-termică, o formă avansată de ionizare, care activează aerul și generează specii reactive oxidante, care au capacitatea de a descompune în mod continuu virusurile (inclusiv COVID-19), bacteriile și poluanții volatili din aer și de pe suprafețe, inclusiv mucegaiul și mirosurile. Un mediu dezinfectat în mod constant protejează sănătatea și starea de bine a personalului și a clienților, reduce concediile medicale și îmbunătățește percepția experienței pe care o au cumpărătorii.

Pentru a afla mai multe:

Download Area

Alege produsul potrivit

Cube

Purificator ideal pentru a dezinfecta rapid zona casei de marcat și intrarea sau, în magazinele mici, pentru a asigura dezinfectarea constantă a aerului.

Mate

Pentru mediile în care, pe lângă dezinfectarea rapidă și de durată, este necesară și filtrarea temeinică a prafului.

Up In

Ionizator ideal pentru dezinfectarea spațiilor mici precum cabinele de probă, vestiarele, garderobele, băile.

Steel

Pentru a dezinfecta rapid și în mod constant mediile ample, unde numeroase produse sunt expuse și atinse de mulți oameni. Pentru a dezinfecta în mod continuu mediile cu trafic intens, cu uși deschise și tavane înalte.