Ho.Re.Ca – Jonix Romania

HO.RE.CA

DEZINFECTAREA MEDIILOR HO.RE.CA. PENTRU A GARANTA STAREA DE BINE

Calitatea aerului este un element esențial când vine vorba de confort.

Profesioniștii din sector știu acest lucru: confortul este apreciat de clienți mai mult decât orice altceva, iar așteptările lor trebuie să fie îndeplinite. Unul dintre cele mai importante elemente, atât pentru sănătatea, cât și pentru confortul acestor medii, este calitatea aerului interior: pandemia de COVID-19 a evidențiat mai mult decât oricând cât de important este să se asigure medii sănătoase, decontaminate și sigure. Conform unui studiu efectuat de Expedia, peste 60% dintre clienți au acordat note mai bune hotelurilor cu o înaltă calitate a aerului interior. Furnizarea serviciilor de dezinfectare și purificare a aerului face cu adevărat diferența între concurenți, înalta calitate a aerului interior fiind un element deosebit de apreciat, pentru care 40% dintre clienți sunt dispuși să plătească mai mult.

Jonix în camerele de hotel și în spațiile comune, pentru a elimina virusurile, bacteriile și mirosurile.

Dispozitivele de ionizare și dezinfectare Jonix, disponibile în diferite linii de produse, în baza utilizării prevăzute (camere, spații comune, decontaminare în timpul curățeniei), sunt eficace în decontaminarea și eliminarea bacteriilor, a mucegaiurilor, a mirosurilor, a compușilor organici volatili și a virusurilor din aer și de pe suprafețe. Mai exact, acțiunea virucidă a acestora cu o eficiență de 99,99% împotriva COVID-19 a fost demonstrată de testele efectuate de Universitatea din Padova.

Purificatoarele de aer Jonix pot fi instalate în orice încăpere sau în unitățile de recirculare a aerului, pentru a elimina până la 99,99% dintre contaminanți. Purificarea aerului asigură reducerea cu mult a posibilității ca oaspeții cu alergii și astm să aibă probleme respiratorii. În plus, un mediu sănătos reduce concediul medical al operatorilor.

Dispozitivele Jonix reduc reclamațiile legate de calitatea aerului atunci când oamenii se instalează în camera lor. Din cauza vitezei cu care sunt eliminate mirosurile, oricine intră într-o încăpere dezinfectată apreciază imediat puritatea și calitatea aerului.

Baruri și restaurante cu medii sănătoase, dezinfectate și sigure, cu ajutorul plasmei non-termice

Într-un restaurant, „singurul miros permis este mirosul de aer curat”: scrie Arrigo Cipriani, proprietarul legendarului Harry’s Bar din Veneția și maestru al artei serviciilor de alimentație publică, în cartea sa „În Praise of hospitality” (Lauda ospitalității).

Aerul proaspăt, înviorător, care miroase a curat și nealterat de mirosurile neplăcute de la gătit, este primul semn al calității unui loc.Acesta este foarte grăitor în ceea ce privește grija localului pentru confortul clienților. care dorește ca aceștia să se bucure de mesele servite fără ca atenția să le fie distrasă și apoi să plece fără a mirosi ca bucătăria.

Atenția acordată calității aerului este un factor decisiv pentru realizarea alegerilor sau pentru timpul petrecut într-o cameră: este esențial să se asigure dezinfectarea constantă a aerului și a suprafețelor din restaurante, unde masca trebuie îndepărtată chiar și pentru perioade îndelungate, pentru a vă putea bucura de serviciile oferite. Cu ajutorul sistemelor Jonix, puteți menține aerul și suprafețele din incintele dumneavoastră decontaminate în mod constant pe perioade îndelungate, cât timp sunt prezenți oameni, fără efectele secundare ale reziduurilor chimice, spre deosebire de decontaminările cu doză unică. Tehnologia cu plasmă non-termică, fără atingere, prezentă la toate dispozitivele Jonix, activează aerul și produce specii reactive oxidante care distrug compușii poluanți și asigură medii sănătoase și sigure.

Pentru a afla mai multe

Download Area

Alege produsul potrivit

Cube

Purificator recomandat pentru dezinfectarea și dezodorizarea camerelor de hotel și pensiuni, pentru îmbunătățirea confortului de mediu și a calității somnului.

Up In

Pentru a decontamina aerul și suprafețele din încăperile mici, precum lifturi, dressinguri, cabine de probă, spații deosebit de liniștite, precum foaierele, bibliotecile, stațiile de lucru.

Mate

Pentru filtrarea și dezinfectarea maximă a aerului și a suprafețelor din zonele de intrare, din spațiile comune, spațiile din restaurante, de asemenea pentru eliminarea rapidă a mirosurilor. Minimate este un purificator de aer mobil, ideal pentru curățarea și îngrijirea camerelor, asigurând dezinfectarea aerului și a suprafețelor.

Duct

Instalate în sistemele existente de ventilație/climatizare, dispozitivele Jonix Inside previn formarea contaminanților chimici și biologici (mucegaiuri, bacterii și legionella) de pe suprafețele interne și din aerul care circulă.
Dezinfectarea se realizează în mod constant, prevenind astfel situația în care depunerile de praf devin căminul ideal pentru dezvoltarea mucegaiurilor și a bacteriilor.

Steel

Pentru a decontamina și a dezinfecta, de asemenea pentru eliminarea rapidă a mirosurilor și pentru a oferi siguranță și igienă maximă la prepararea alimentelor în bucătăriile profesionale din baruri, hoteluri și restaurante.