ALIMENTAȚIE – Jonix Romania

ALIMENTAȚIE

IGIENĂ ȘI SIGURANȚĂ ÎN LANȚUL ALIMENTAR CU AJUTORUL PLASMEI NON-TERMICE

Prevenirea contaminării și prelungirea termenului de păstrare a produselor alimentare în timpul producției și al vânzării.

La producerea, depozitarea și vânzarea de produse alimentare, este esențial să se asigure respectarea optimă a reglementărilor. Aceasta înseamnă atenție constantă la respectarea standardelor de igienă și a protocoalelor de dezinfectare a spațiilor de lucru, pentru a evita contaminarea cauzată de bacterii, mucegaiuri și patogenii prezenți în medii și transportați de operatori.

Aerul și suprafețele din mediile de producție și ambalare sunt elemente esențiale ale acestui proces: microorganismele transmise pe calea aerului pot genera contaminare și toxiinfecții alimentare, precum și alterarea produselor, ceea ce face ca acestea să nu poată fi comercializate și să cauzeze daune economice și de imagine semnificative.

Tehnologia cu plasma non-termică ale purificatoarelor Jonix este eficientă pentru dezinfectarea mediilor care necesită atenție sporită și medie, precum și igienă.

Tehnologia Jonix NTP folosită în unitățile de preparare a alimentelor permite o optimizare semnificativă a procedurilor și are drept consecințe creșterea termenului de păstrare a produselor finite, reducerea utilizării conservanților chimici și o îmbunătățire generală a igienei. Tehnologia Jonix cu plasmă non-termică dezinfectează toate mediile, chiar și pe cele care necesită atenție și igienă considerabilă, fără a folosi substanțe chimice. Astfel se previne în mod constant contaminarea încrucișată, chiar și în prezența operatorilor, elimină mirosurile și contribuie la calitatea optimă a produsului finit.

În plus, aerul dezinfectat și purificat previne infecțiile generate de bolile cu transmisie pe calea aerului și reduce absențele datorate bolilor cu până la 30%, îmbunătățind performanța personalului.

Purificatoarele de aer Jonix pentru dezinfectarea mediilor de vânzare a produselor alimentare: supermarketuri, magazine alimentare, magazine de delicatese etc.

Calitatea aerului interior din magazinele de alimente s-a dovedit a fi extrem de importantă, având în vedere numărul mare de factori care o afectează. De fapt, numărul de persoane care intră și ies, prezența fixă a operatorilor, utilizarea de produse și dispozitive pentru curățare, stocare și, în anumite cazuri, pentru prepararea alimentelor, toate sunt elemente care pot satura aceste medii cu poluanți (virusuri, bacterii, COV, mucegaiuri) și mirosuri care afectează starea de bine și sănătatea clienților și a operatorilor. Cu dispozitivele de dezinfectare Jonix, este posibilă neutralizarea acestor factori critici, deoarece acestea reduc poluanții și decontaminează aerul și suprafețele din spațiile interioare, contribuie la prevenirea răspândirii bolilor transmise pe calea aerului, îmbunătățesc termenul de păstrare a alimentelor proaspete și siguranța acestora.

Tehnologia cu plasmă non-termică a dispozitivelor Jonix face mediile mai sănătoase, mai sigure și mai comode, fără a utiliza substanțe chimice și fără a elibera substanțe reziduale în mediu, în conformitate cu protocoalele de dezinfectare impuse de lege.

Pentru a afla mai multe

Download Area

Alege produsul potrivit

Mate

Pentru zonele de prelucrare, ambalare și depozitare a produselor, unde este esențial să se creeze o atmosferă protejată împotriva prafului și a contaminării biologice; pentru tratarea produselor și alimentelor porționate, în așa fel încât să se asigure lipsa contaminanților transmiși pe calea aerului; pentru a prelungi termenul de păstrare a produselor. Pentru a decontamina și dezodoriza spațiile comune și încăperile cu utilizări multiple; pentru a preveni fenomenul de stres generat de intoleranța la mediu. Pentru a îmbunătăți calitatea percepută.

Steel

Pentru dezinfectarea constantă a aerului și a suprafețelor în spațiile de păstrare, depozitare și maturare. În supermarketuri, pentru a dezodoriza și descompune poluanții generați de conservanți, detergenți și de fluxul de persoane.

Up In

Ionizator ideal pentru decontaminarea continuă și dezinfectarea spațiilor mici.

Inside

Pentru a preveni formarea de contaminanți biologici (mucegaiuri, bacterii și legionella) de pe suprafețele interne și din fluxul de aer din conductele de aerisire și ventilare.