Birouri – Jonix Romania

BIROURI

JONIX DEZINFECTEAZĂ MEDIILE PROFESIONALE: AER SĂNĂTOS, PRODUCTIVITATE SPORITĂ, MAI PUȚIN CONCEDIU MEDICAL

Aerul din interior poate să aibă numeroși oaspeți nedoriți, iar aceștia vă afectează activitatea!

Calitatea aerului din spațiile închise, precum birourile și studiourile, constituie o parte fundamentală a calității muncii, precum și a vieții. Este important să conștientizați ce respirați, pentru a identifica problemele și pentru a găsi soluțiile adecvate. În plus, mediile interioare, așa cum s-a văzut și în timpul recentei pandemii de COVID-19, sunt locuri cu risc ridicat de infectare. Pentru a evita acest lucru, numeroase companii promovează munca inteligentă și fac trecerea către aceasta, însă nu întotdeauna cu succes sau într-un mod satisfăcător pentru angajați. Există alte soluții pentru a trăi o viață fără riscuri în interior? Calitatea aerului joacă un rol fundamental: dacă ventilația nu este suficientă, pentru a oferi siguranță la locul de muncă, este esențial să se asigure dezinfectarea CONTINUĂ a aerului, pentru a reduce patogenii imediat ce aceștia circulă din cauza respirației.

Majoritatea birourilor moderne sunt prevăzute cu aer condiționat, ceea ce înseamnă că ușile și ferestrele sunt etanșe. Acest lucru împiedică schimbarea aerului, permițând acumularea de poluanți. Calitatea necorespunzătoare a aerului din clădiri are un efect direct asupra muncii, aceasta poate să reducă și productivitatea (cu până la 6-9%*), precum și să genereze diferite probleme legate de sănătate, sporind concediile medicale și costurile cu personalul. Poluanții sunt virusuri și bacterii care favorizează infecțiile rapide, așa cum s-a văzut în ceea ce privește răspândirea COVID-19 la locul de muncă, dar și așa-numiții COV eliberați de materiale de construcție necertificate, mobilier și amenajări, produse de curățenie și instrumente de lucru (computere, imprimante, adezivi etc.).

Poluanții din aer au fost asociați de mult timp cu declanșarea sindromului clădirii insalubre, o serie de simptome și de probleme (dureri de cap și astenie, căi aeriene iritate cronic, oboseală și disconfort la nivelul ochilor și chiar și probleme ale pielii), din cauza perioadelor îndelungate petrecute în clădiri insalubre. Aceste afecțiuni pot deveni cronice și mai grave în asociere cu legioneloza, aspergiloza, astmul bronșic și alveolita alergică.

*Surse:

Cu Jonix, puteți schimba aerul fără să vă schimbați locul de muncă

Pentru a asigura productivitatea, starea de bine și o capacitate de lucru pe deplin eficientă, locul de muncă trebuie să aibă caracteristici precise pentru sănătate; acesta trebuie să fie confortabil și sigur.

Pentru a fi siguri în ceea ce privește eliminarea tuturor poluanților din aer, a virusurilor și a bacteriilor, inclusiv a COVID-19, este important să folosiți un instrument adecvat. Dispozitivele Jonix reduc contaminanții și fac aerul mai curat și mai sănătos, datorită tehnologiei cu plasmă rece (plasmă non-termică – Non-Thermal Plasma – NTP), considerată sigură și eficace de către lumea științifică. NTP diferă de alte tehnologii de purificare, deoarece este o tehnologie de dezinfectare fără atingere, nu folosește și nu eliberează substanțe chimice și poate fi utilizată timp îndelungat în prezența oamenilor, fără efecte secundare. Dispozitivele Jonix pentru dezinfectarea birourilor și a spațiilor profesionale interioare decontaminează în mod continuu mediile, în prezența oamenilor, care pot beneficia de efectele pozitive ale aerului curat și a mediilor mai sănătoase timp îndelungat.

Pentru a afla mai multe:

Download Area

Alege produsul potrivit

CUBE

Ionizator potrivit în birouri, pentru a elimina contaminanții generați de oameni, de mobilier, de dispozitive și de materiale.

Linia MATE

În birourile cu spații deschise, pentru a elimina compușii organici volatili eliberați de imprimante și de mobilier, filtrând, de asemenea, aerul care pătrunde din exterior, pentru a îmbunătăți funcțiile respiratorii, pentru a reduce răspândirea bolilor infecțioase și stresul legat de activitățile profesionale.

Jonix UP IN

Purifică aerul în spațiile cu trafic redus, în spațiile comune mici, precum zona aparatului de cafea, lifturi, vestiare, băi.