BEAUTY & HAIRSTYLING – Jonix Romania

BEAUTY & HAIRSTYLING

JONIX PENTRU PROFESIONIȘTII DIN DOMENIUL FRUMUSEȚII

Stare de bine în saloanele de hairstyling, centrele de înfrumusețare și saloanele de manichiură.

Lumea profesioniștilor în domeniul frumuseții este una a detaliilor magice, aproape miraculoase: o tăietură a foarfecii, o mică ajustare, o pată de culoare sunt suficiente pentru a scoate în evidență fața unei persoane, pentru a-i revoluționa stilul și pentru a îmbunătăți viața și starea de spirit a oamenilor. Stiliștii, cosmeticienii, manichiuriștii, artiștii în make-up, cu toții își oferă competențele și creativitatea pentru a furniza zi de zi servicii celor din jur Iar aceasta nu este o treabă ușoară, dimpotrivă: este obositoare și, de asemenea, solicitantă pentru organism. Nu doar din cauza numeroaselor ore petrecute în picioare sau în poziții incomode, ci și din cauza numărului mare de substanțe iritante cu care intrați în contact zi după zi: vopsele, decoloranți, șampoane, loțiuni, fixative, care, deși fac parte din categoria produselor cosmetice, conțin compuși chimici sau sintetici. În timp, aceste substanțe sensibilizează organismul și pot cauza dermatită alergică, rinită, astm și, de asemenea, pe termen lung, pot provoca boli cronice sau degenerative. În plus, activitatea desfășurată este una publică: intrați în contact apropiat cu multe persoane care pot, așa cum se întâmplă cu COVID-19, să răspândească boli transmise pe calea aerului în rândul clienților și al personalului.

Purificatorul de aer Jonix dezinfectează aerul și suprafețele din saloane și centre de înfrumusețare

Noi, cei de la Jonix, cunoaștem bine lumea frumuseții, știm că sunteți profesioniști inovatori și atenți, dornici să le oferiți celor care intră și interacționează cu mediile dumneavoastră o experiență sigură din toate punctele de vedere. Evident, nu este posibil să eliminăm substanțele chimice, dar ce puteți face este să eliminați poluanții care se transmit pe calea aerului (chimici și organici), să purificați aerul și să vă decontaminați saloanele și centrele de înfrumusețare. Dispozitivele Jonix sunt instrumente de dezinfectare, decontaminare și purificare a aerului și elimină, în mod constant și continuu, vaporii nocivi care rezultă din utilizarea produselor chimice. De asemenea, acestea elimină virusurile, bacteriile și microorganismele din medii și de pe suprafețe, inclusiv COVID-19 și asigură conformitatea cu normele privind sănătatea și securitatea la locul de muncă. Cu ajutorul dispozitivelor Jonix cu plasmă rece (plasmă non-termică), puteți preveni sensibilitatea la mai multe substanțe chimice și puteți elimina mirosurile și încărcăturile electrostatice. Jonix acționează asupra calității aerului din spațiile dumneavoastră și îmbunătățește confortul general și starea de bine a întregului organism, pentru personal și pentru clienții dumneavoastră.

Pentru a afla mai multe:

  • Cum să alegeți dispozitivul Jonix cel mai adecvat pentru salonul și centrul dumneavoastră de înfrumusețare
  • Cum să dezinfectați mediile profesionale cu purificatoarele Jonix
  • – Jonix Maps va ajuta orice persoană aflată în căutarea siguranței să vă găsească
  • Jonix este eficace împotriva COVID-19

Download Area

Alege produsul potrivit

Cube

Purificator de aer util în încăperi cu suprafața de cel mult 85 de metri pătrați pentru a descompune substanțele chimice, a elimina bacteriile, virusurile și mirosurile, a reduce încărcările electrostatice, a spori relaxarea și a îmbunătăți respirația. Perfect pentru sălile de tratament, stațiile artiștilor manichiuriști, cabinele de probe, cabinele pentru solar, sălile de așteptare.

Mate

În spațiile de pregătire a serviciului tehnic, lângă stațiile de servicii tehnice (colorare, decolorare, întindere, permanent) și în toate încăperile în care doriți să extrageți și să filtrați aerul temeinic. Pentru a absorbi pulberile și particulele de lac și gel, pentru a elimina compușii chimici, bacteriile, virusurile, mirosurile și încărcăturile electrostatice; îmbunătățirea confortului de mediu și a calității percepute.

Steel

Eficient în spatii de peste 160 și până la 500 de metri pătrați, precum sălile de așteptare, spațiile de tratament, stațiile de lucru multiple, pentru a elimina contaminanții biologici și chimici și mirosurile, încărcăturile electrostatice, și pentru a asigura standarde ridicate de igienă.

Inside

Dezinfectează aerul care este circulat; decontaminează pereții interiori ai unităților, filtrele și ventiloconvectoarele; previne formarea legionellei în tava de colectare a condensului.