Rezidențial – Jonix Romania

Pentru casa ta

ELIMINAȚI VIRUSURILE, BACTERIILE, ALERGENII ȘI POLUANȚII CU PURIFICATORUL DE AER JONIX

Cu Jonix știți ce respirați

Căminul este refugiul dumneavoastră pentru o stare de bine, spațiul intim în care vă puteți simți în siguranță și în care puteți ține la distanță tot ceea ce nu vă doriți. Căminul este locul în care vă regăsiți și vă regenerați. Avem o veste bună: poate fi chiar așa – acasă vă puteți bucura de un mediu sigur, sănătos și liniștit, de care nu aveți întotdeauna parte în exterior. Iar dispozitivele de ionizare și dezinfectare Jonix sunt resursele eficace și eficiente de care aveți nevoie pentru a respira adânc, cu încredere.

Dispozitivele Jonix de dezinfectare a interioarelor, care au la bază înalta tehnologie cu plasmă non-termică, descompun toți poluanții din aer și de pe suprafețele din casa dumneavoastră: virusuri, bacterii, mucegaiuri și contaminanți volatili (COV) eliberați de adezivi, vopsele, mobilier, materiale de construcție și aparaturi casnice, precum și poluanții produși de activitățile zilnice, precum gătitul și curățenia. (Vaporii de la gătit și detergenții eliberează în mediu particule care sunt nocive pentru sănătatea dumneavoastră.)

Chiar dacă nu conștientizăm acest lucru, numeroase studii au arătat că aerul din spațiile închise poate fi de cinci ori mai poluat decât în exterior, pentru că substanțele toxice sunt mult mai concentrate într-un spațiu mic. Deschiderea ferestrelor este importantă, dar uneori poate aduce în interior și mai mulți poluanți, precum praf și particule în suspensie  produse de gazele de eșapament ale mașinilor.

Decontaminați constant toate încăperile din casa dumneavoastră

Cu purificatorul Jonix, pe cât este de simplu să respirați, pe atât de ușor este să dezinfectați aerul. Aparatele de ionizare și decontaminare Jonix sunt foarte simplu de instalat și de întreținut și, în doar câteva momente, acestea transformă aerul din casa dumneavoastră, chiar în timp ce respirați. Aceste dispozitive pot fi utilizate în mod continuu și pe o perioadă îndelungată în prezența oamenilor. Chiar și cei mai vulnerabili (copii, persoane vârstnice, persoane care suferă din cauza alergiilor) se vor bucura de efectele benefice ale plasmei non-termice în mediul de acasă.

Cu Jonix, căminul dumneavoastră va fi:

  • – sănătos, deoarece tehnologia cu plasmă non-termică descompune, fără a fi necesare filtre sau substanțe chimice, până la 99,9% dintre virusurile și bacteriile prezente în mediile înconjurătoare și dintre cele transportate de oameni, fiind, de asemenea, eficace împotriva COVID-19, potrivit certificării obținute în urma testelor Universității din Padova.
  • – sigur – de fapt, plasma non-termică activează aerul și produce specii reactive oxidante, care acționează asupra compușilor poluanți volatili, eliminându-i fără a elibera reziduuri chimice.
  • – regenerant, pentru că plasma non-termică ajută la crearea condițiilor ideale pentru organism, îmbunătățind starea de bine, funcțiile vitale fiziologice și absorbția de oxigen.
  • – împrospătat, pentru că dispozitivele Jonix elimină mirosurile neplăcute, reduc mucegaiurile și fac aerul mai ușor și mai efervescent.
  • – ecologic, pentru că puteți garanta protecția constantă și schimbul de aer fără a trebui să deschideți ferestrele în mod constant și timp îndelungat, menținând în permanență nivelul optim de confort în ceea ce privește mediul.

Pentru a afla mai multe

  • – Alegeți dispozitivul cel mai potrivit pentru spațiile dumneavoastră
  • – O stare de sănătate mai bună în căminul dumneavoastră
  • – Purificați aerul cu ajutorul plantelor de interior

Download Area

Alege produsul potrivit

CUBE

Purificator de aer ce elimină contaminanții generați de mobilier și de materialele de construcție.

În bucătărie, pentru a elimina mirosurile de la gătit. În zona de zi, pentru a îmbunătăți confortul din încăpere, pentru a reduce mirosurile și pentru a promova relaxarea. În dormitoare, pentru a îmbunătăți calitatea somnului, pentru a reduce sforăitul și apneea din timpul somnului. În pivnițe și în garaje pentru a reduce formarea mucegaiurilor și a mirosurilor. În toate mediile, pentru a elimina compușii organici volatili (COV) emiși de imprimante și de mobilier, pentru a ajuta la îmbunătățirea funcțiilor respiratorii fiziologice, pentru a reduce răspândirea bolilor infecțioase și stresul.

Inside Fancoil

Pentru dezinfectarea suprafețelor interioare ale canalelor de distribuție a aerului și de ventilare mecanică controlată, pentru a preveni formarea de contaminanți chimici și biologici (mucegaiuri, bacterii și legionella) pe suprafețele interne și din fluxul de aer, pentru a vă asigura că aerul care intră în casa dumneavoastră este curat și decontaminat.

Jonix UP IN

Ionizator compact pentru cei care locuiesc la bloc, în clădiri cu lifturi, pentru dezinfectarea liftului, asigurând igiena aerului și a suprafețelor interne.

JONIX VMC

Modul de dezinfectare și de decontaminare cu tehnologia plasmei reci, pentru purificarea și decontaminarea conductelor de aer, conceput special pentru a fi instalat cu ușurință oriunde doriți, pentru a împiedica sau elimina formarea de colonii de bacterii pe suprafețele conductelor.