Jonix Maps – Jonix Romania

Jonix maps

Localizezi rapid magazine, restaurante, baruri, hoteluri, clinici, birouri, săli de sport etc. care asigură un nivel maxim de igienă și de siguranță împotriva virusurilor, bacteriilor și poluării aerului

Jonix Maps răspunde la întrebări precum „Unde mă pot tunde fără riscuri? Unde pot lua prânzul sau unde pot bea o cafea în siguranță? Unde mă pot caza fără griji? Unde pot beneficia de o consultație medicală sau stomatologică, fără temeri?”, permițând aflarea simplă a locațiilor din jurul destinației sau la destinația dumneavoastră.

Jonix Maps este aplicația destinată comunității de oameni cărora le place să se bucure de viață în deplină siguranță. Cu Jonix Maps, aveți parte de siguranță la intrarea în mediile decontaminate și sigure, deoarece acestea sunt dezinfectate în mod constant împotriva virusurilor, a bacteriilor și a poluanților volatili din aer. Tehnologia noastră este testată în ceea ce privește eficacitatea virucidă împotriva COVID-19, de către Departamentul de Medicină Moleculară al Universității din Padova. Jonix Maps localizează toate magazinele, restaurantele, barurilor, hotelurile și motelurile, localurile, clinicile, birourile, sălile de sport care își dezinfectează spațiile cu ajutorul aparatelor înalt tehnologizate care au capacitatea de ionizare a aerului, asigurând astfel igienă și siguranță maximă.

Pentru informații suplimentare referitoare la Jonix MAPS, faceți clic aici.

Descărcați Jonix MAPS acum.

Transformă aerul dezinfectat într-un avantaj comercial

Ambientul dezinfectat datorită purificatoarelor de aer Jonix, aerul sănătos și sigur constituie factori decisivi în alegerea clienților și a potențialilor clienți. Cu Jonix MAPS puteți accesa noi contacte și puteți fi găsit de toți cei care aleg cu atenție unde intră, unde fac cumpărături, unde se îngrijesc, unde își petrec timpul.

 

Cum funcționează?

  1. Înregistrați-vă, completând toate câmpurile formularului.
  2. Datele dumneavoastră vor fi introduse în baza de date JonixMAPS.
  3. Când un client dorește să meargă într-un loc (magazin, restaurant, bar, hotel, local, birou etc.), în care aerul este dezinfectat în mod constant, în funcție de câmpurile completate, Jonix MAPS va sugera cea mai bună soluție care corespunde necesităților, distanței și ofertei.

Dețineți în locația dumneavoastră un dispozitiv Jonix? Înscrieți-vă în JonixMAPS! Este gratuit și vă oferă numeroase avantaje:

  • Evidențiază atenția pe care o acordați clienților și angajaților, îngrijindu-vă de siguranța și de sănătatea lor
  • Sunteți găsit de clienți noi
  • Vă îmbunătățește reputația
  • Sporește vizibilitatea și traficul pe site-ul web (sau pe rețelele dumneavoastră de comunicare socială)