Despre Jonix – Jonix Romania

DESPRE JONIX

Ne îngrijim de aerul pe care îl respirați și de mediile în care locuiți începând din anul 2013. Depunem eforturi pentru a avea parte de un prezent mai sănătos și de un viitor caracterizat de o stare de bine comună

JONIX: cercetare - tehnologie - valoare - stare de bine

Suntem o companie italiană care cercetează, proiectează și dezvoltă, integral în Italia, dispozitive și sisteme inovatoare pentru dezinfectarea și decontaminarea mediilor interioare, cu ajutorul tehnologiei cu plasmă non-termică (plasmă non-termică = plasmă rece).
Plasma non-termică Jonix este o formă avansată, eficace și sigură de ionizare și purificare a aerului, pe care o studiem și o testăm în departamentul nostru științific, Laboratorul Jonix. Testăm această tehnologie atât în domeniul prevenirii poluării în interior și al protecției împotriva acesteia, cât și în sectoarele legate de dezvoltarea eco-sustenabilă, precum purificarea apei și agricultura fără sol.

OAMENII JONIX

Suntem experți în tratarea aerului: chimiști, biologi, tehnicieni, manageri și personal de vânzări cu rădăcini în Veneto, Emilia, Toscana și care se întind peste tot în lume. Suntem lideri pasionați în domeniul nostru, înzestrați cu acea creativitate flexibilă pe care numai experiența o poate aduce. Suntem tineri absolvenți care au energia celor ce doresc să experimenteze și să absoarbă cât mai mult. Construim fiecare proiect lucrând zi cu zi într-un dialog constant și învățare reciprocă. Forța noastră este osmoza cunoașterii, sinergia dintre prospețimea celor care se află la începutul călătoriei lor și înțelepciunea practică a celor care au văzut și au învățat multe.

Pentru noi, aceasta înseamnă a fi o echipă competentă și flexibilă, rapidă și ușoară, care se mișcă în armonie. La fel ca stolurile de păsări migratoare, știm să schimbăm abordarea cu promptitudine, în funcție de nevoi, restabilind echilibrul și oferind răspunsuri imediate chiar în situații complexe. Suntem bărbați și femei, împreună. Nu avem nevoie de cote pentru femeile din Jonix: rolurile strategice sunt ocupate de cei care demonstrează că au abilitățile necesare, indiferent de sexul lor, iar în multe cazuri sunt femei, după cum reiese din rolurile pe care acestea le ocupă în managementul comercial și de marketing, managementul administrativ, managementul științific și managementul producției.

Cercetare

Pe baza experienței sale în domeniul dispozitivelor de ionizare și purificare a aerului, JONIX are o echipă dedicată de cercetare care lucrează în colaborare cu mai multe universități și sprijină companiile pentru certificarea mediilor interioare.