Un Jonix în fiecare sală de clasă din școală. – Jonix Romania

Un Jonix în fiecare sală de clasă din școală.

Un dispozitiv Jonix în fiecare sală de clasă și în spațiile de circulație este cel mai eficient suport pentru decontaminarea aerului și a suprafețelor, pentru a oferi un mediu sigur deopotrivă pentru copii și adulți. Acest lucru este demonstrat de mai multe școli din Isernia, Tribano, Este și Treviso, care au amplasat deja dispozitivele noastre în spațiile lor.

În localitatea italiană Isernia, institutul ISIS „Majorana-Fascitelli” a amplasat câte un dispozitiv Jonix în cele 43 de săli de clasă, dar și pe coridoare și în sălile de sport. În acest fel, aerul pe care îl respiră zilnic cei peste 900 de elevi, precum și întregul personal didactic și personal suplimentar, este igienizat în mod constant, deoarece dispozitivele descompun permanent virușii, bacteriile, mucegaiurie și toți acei poluanți volatili proveniți din mobilier, materiale de construcții și praf. Datorită acestei măsuri, întregul mediu școlar a devenit mai sigur și mai sănătos.

Mina Bustreo, Director Marketing al Jonix S.p.A B Corporation explică: „O cantitate mare de compuși organici volatili (COV) și microorganisme (bacterii, viruși și mucegaiuri) circulă în mod natural în aer. Acum, mai mult ca oricând, este esențial să se prevină acumularea lor în medii închise, pentru a asigura siguranța celor care locuiesc, muncesc și învață în acele spații. Actuala pandemie de Coronavirus ne-a făcut să conștientizăm o realitate incontestabilă: sănătatea vine din ceea ce respirăm!”

În fiecare zi, un adult respiră în medie între 11.000 și 12.000 de litri de aer, aducând în corpul lui, pe lângă oxigen, multe alte substanțe mai puțin utile și adesea foarte dăunătoare care se găsesc în acel aer. Mediile închise și dens populate, adesea slab ventilate, cum ar fi clădirile școlilor, sunt de multe ori departe de standardele esențiale de sănătate pentru bunăstarea copiilor și adulților.

Acesta este motivul pentru care zeci de școli din Italia au făcut o alegere cu adevărat de perspectivă: nu doar să ia măsuri de protecție a elevilor și personalului în contextul actualei pandemii, ci și de decontaminare a aerului și asigurare a unui mediu sănătos pe termen lung. Într-o școală în care respiri bine, înveți mai bine, iar școlile nu sunt scutite de Sindromul „Sick Building”.

Și, în sfârșit, să răspundem la o întrebare importantă: cum putem aduce dispozitive Jonix în școlile unde învață copiii noștri? În condițiile actuale de lipsă a fondurilor pentru învățământ, singura soluție este inițiativa părintilor fiecărei clase. Cel mai potrivit dispozitiv pentru o sală de clasă este Jonix Steel 1C (link către https://jonix.ro/product/steel/), cu carcasă din inox AISI 304, agreat pentru uz alimentar, veterinar și medical. Vă invităm să solicitați chiar acum prin e-mail la jonix@sistema.com.ro o ofertă de preț cu discount special pentru uz școlar!