Recomandările noastre Jonix – Jonix Romania

Recomandările noastre Jonix

În articolul anterior am prezentat un aparat absolut uimitor, Jonix Cube, un dispozitiv de purificare a aerului cu un design și o tehnologie avansată cu plasma rece pentru eliminarea virusurilor, bacteriilor, mucegaiurilor, poluanților si mirosurilor.

Jonix utilizează tehnologia cu plasma rece, cea mai eficientă și sigură tehnologie pentru eliminarea și distrugerea microorganismelor prezente în aerul din spațiile închise. Aceste dispozitive sunt certificate, nu utilizează substanțe chimice și nici produse dezinfectante; aerul activat și ionizat de generatoarele de plasma rece, exercită cea mai eficientă și sănătoasă acțiune de decontaminare.

Produsele răspund diferitelor nevoi ale oamenilor și nevoilor specifice fiecărui mediu. Iată recomandările noastre pentru zonele care obțin cele mai mari beneficii din utilizarea dispozitivelor JONIX:

Domeniul medical

Calitatea aerului în domeniul medical afectează semnificativ sănătatea oamenilor și sunt o condiție de mediu foarte importantă.

Organismele prezente în aer în sălile de așteptare, sălile de urgență, camerele de spital, clinicile medicale, zonele comune cu trafic intens, pot provoca o amenințare gravă pentru pacienți, care pot fi imunosupresați sau imunocompromiși. În mod similar, un pacient care suferă de infecții respiratorii sau boli aeriene poate răspândi microbi în aer care sunt periculoși pentru alți pacienți, personalul medical și vizitatorii. Menținerea controlului calității aerului este o condiție care poate fi atinsă prin sistemul HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat) sau direct în interiorul încăperilor cu ajutorul aparatelor Jonix.

Jonix Cube este un dispozitiv de igienizare a aerului cu tehnologie cu plasmă rece; inactivează bacteriile, virușii, mucegaiurile, poluanții chimici și mirosurile din aer și suprafețe.

Concepute ca și dispozitive medicale, își desfășoară acțiunea de igienizare și continuu pe parcursul tuturor activităților ambulatorii, chirurgicale și de sănătate. Pe lângă efectul de igienizare, acestea generează condiții de mediu ideale pentru bunăstarea corpului, îmbunătățesc funcțiile respiratorii și cresc absorbția oxigenului, favorizând procesele de recuperare ale organismelor debilitate. Aerul curat și ionizat reduce fenomenele de intoleranță la mediu și epuizare.

Hoteluri

Profesioniștii din sectorul hotelier știu acest lucru. Confortul perceput în hoteluri este prima valoare care, dacă este inadecvată așteptărilor, poate distruge întregul sejur.

Unul dintre cele mai importante elemente de sănătate și confort deseori trecute cu vederea este calitatea aerului din interior. Mirosurile sunt una dintre cele mai frecvente reclamații și pot avea rapid un efect negativ asupra satisfacției generale a clienților.

Traficul ridicat de oameni favorizează răspândirea germenilor și bacteriilor care se împrăștie prin aer, sporii de mucegai și alți alergeni fac ca încăperile să nu fie potrivite pentru persoanele cu sensibilități respiratorii. Prin urmare, calitatea aerului interior joacă un rol semnificativ în satisfacția clienților.

Birouri

Chiar și la serviciu, gândiți-vă la respirație!

În birouri, oxigenul prezent în aer este consumat treptat, în timp ce unele componente precum: dioxid de carbon, substanțe organice, mirosuri și bacterii, sunt eliberate în aer prin respirație. Lipsa unei ventilații adecvate, calitatea aerului din interior tinde să se modifice ca o consecință a prezenței și acumulării de substanțe poluante: substanțe cu caracteristici precum modificarea compoziției normale sau starea fizică a aerului și alterarea sănătății acestuia (aerul defectuos).

Respirarea unui aer sănătos vă ajută să trăiți mai bine și să vă creșteți productivitatea. Cu dispozitivele Jonix este posibil să elimini particulele contaminate și mirosurile de mediu și să faci aerul mai curat și mai sănătos.

Sistemul alimentar și Horeca

Producția alimentară într-un mediu igienizat îmbunătățește conservarea și calitatea produselor. În sectorul producției și conservării alimentelor, obiectivul principal este de a asigura cea mai bună perioadă de valabilitate a produselor. Este necesară o atenție constantă pentru a respecta standardele de igienă și pentru a evita contaminarea zonelor de producție și depozitare.

Producătorii din sectorul alimentar trebuie să îndeplinească așteptări din ce în ce mai mari, calitatea producției fiind măsurată pe baza stabilității la depozitare. Aerul igienizat și purificat cu Jonix îmbunătățește performanța operatorilor.

jonic cube

Saloane de coafură și cosmetică

Jonix oferă mai multe soluții pentru decontaminarea aerului din sectorul de beauty. În saloane de coafură, se folosesc multe substanțe chimice: coloranți, înălbitori, șampoane, loțiuni, fixative etc. care, deși aparțin categoriei de produse cosmetice, conțin compuși chimici sau sintetici. În timp, aceste substanțe sensibilizează organismul și pot provoca dermatită alergică, rinită, astm și, în unele cazuri, favorizează apariția cancerului. Evident, nu este posibil să se elimine utilizarea substanțelor chimice, dar este cu siguranță posibil să se elimine poluanții din aer.

Jonix elimină fumurile nocive rezultate din utilizarea substanțelor chimice. Asigură respectarea reglementărilor privind sănătatea și siguranța la locul de muncă. Elimină din aer substanțele chimice. Previne sensibilitatea chimică multiplă. Elimină mirosurile. Elimină sarcinile electrostatice. Protejează sistemul imunitar și îmbunătățește confortul mediului.

Jonix Cube în casa ta

Și nu in ultimul rând ne gândim la Jonix chiar în casa ta.

Stresul și angajamentele ne ocupă timpul și ne consumă energia. Ajungem acasă obosiți și surmenați. Cum te-ai simți dacă ți-am spune că ai putea îmbunătăți calitatea vieții și a sănătății tale și a familiei tale fără efort și chiar în timp ce îți desfășori activitățile zilnice?

Poți să folosești Jonix în bucătărie pentru a elimina mirosurile de gătit. În zona de zi pentru a îmbunătăți confortul camerei, a reduce mirosurile și a promova relaxarea. În dormitoare pentru a îmbunătăți calitatea somnului, pentru a reduce sforăitul și apneea de somn. În beciuri și garaje pentru a reduce formarea de mucegai și mirosuri. În toate mediile pentru eliminarea compușilor organici volatili emiși de imprimante și mobilier, îmbunătățirea funcțiilor respiratorii, reducerea răspândirii bolilor infecțioase și a stresului de muncă.

Purificatoarele de aer Jonix creează condiții ideale pentru organism, asigurând îmbunătățirea stării generale de sănătate. Acestea oferă alinare persoanelor cu dificultăți respiratorii, astmatice și alergice. Îmbunătățesc funcțiile vitale și absorbția oxigenului contribuind la ameliorarea stării de oboseală și surmenaj. Respirarea aerului sănătos este baza unei vieți sănătoase.

După cum ai văzut din recomandările noastre Jonix creează condițiile ideale de mediu, garantând oamenilor o îmbunătățire a stării generale de sănătate și protejează împotriva contaminării microbiene aeriene atât în toate mediile cu trafic ridicat de oameni și în locuri aglomerate cât și la tine acasă.